2014-09-04
12:18:50

Gårdagens träning!

Tjena allihopa. Vad har ni för er? Jag sitter och har lunch på jobbet med världens träningsvärk i både mage och armar. Gårdagens gympass blev mest att styrketräna men värmde upp med att springa 3km. Passet i sig kändes bra men var lite småsliten i kroppen innan men det släppte och fick ett ganska bra resultat. Har kanske glömt att skriva det men eftersom jag hade problem med höften har jag inte kunnat träna som jag velat och har precis börjat igen. Nu är målet att jag ska träna tre gånger i veckan på gym medan Gabbe vilar och vi får reda på vad som är fel på honom.

Ingen vila här inte! Nu ska det tränas :D Inte bara hästen som måste vara i toppform!2014-09-02
18:47:33

Norrköping och Harry Potter!

I söndags var vi i Norrköping och vad på utställningen med Harry Potter- grejer. Det var riktigt nice! Vi var sju riktigt bra och trevliga människor som gav oss av. Evert, Lovisa, Filip, Tino, Petra, Fredrik och jag. Själva utställningen var helt okej och det märktes att det var ett tag sedan man såg Harry Potter-filmerna så kanske är dags snart igen ;)
 
Efter utställningen så åt vi middag på Pizza Hut vilket var riktigt gott! Mums! Det var en väldigt trevlig söndag :)
 
Var ju tvungen att ta det klassiska "Välkommen-in-fotot"! Fotografen tog 12 bilder och vi köpte en bild var som de skrev ut och eftersom vi köpte så pass många bilder så fick vi ALLA övriga 11 bilder digitalt som vi hämtade på en hemsida! Hur billigt är det inte att få en bild utskriven och 11 digitala för 80:-?! Haha, kul och en bra deal var det :)