2014-01-09
22:22:34

Snabbt inlägg!

Var en riktigt kul och fartfylld dag på jobbet idag då både vår chef och han som tar över hans roll när han är i Eslöv, borta. Så jag fick agera samordnare och bestämma lite smått vad alla skulle göra och fick finnas till hands vid frågor m.m. Askul att känna sig duktig och kunna hjälpa andra, hoppas det stärkte mina chanser för fastanställning efter mars sen ;)

Efter jobbet så åkte mamma och jag vidare till stallet där jag red ett dressyrpass på Lilleman och han var riktigt fin. Red effektivt i 35 min och allt kändes riktigt kanoners så kände att jag inte behövde rida längre. Under passet red jag mycket skänkelvikningar och öppnor samt avbrott och igångsättningar för att han ska bli kvick. Resultatet blev en mjuk,bärande och snabb jättehäst!

Just det, fick även antagningsbeskedet om min kurs i Produktionslogistik idag och den börjar om två veckor och slutar v.23! Blev riktigt taggad att plugga när jag läste om kursen och målen m.m. Kursen passar även mycket med det jag skulle kunna få jobba med om jag får fastjobb på Volvo i framtiden, vilket är ännu bättre!
Nu är det dags och sova för att vara pigg i morgon kväll då det redan är fredag! En kompis kommer då över och ska sova hos mig, mys!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: