2014-01-28
22:11:26

God kväll

Tiden går fasligt fort och det är redan snart februari! Har bytt arbetsplats på vår avdelning igår och där går tiden ännu fortare.

För övrigt händer inte så mycket i livet direkt förutom att jag håller på att planera min framtid. Som det ser ut nu får jag troligtvis fast anställning (fast inte hundra säkert än) och då är det första jag ska göra är att flytta och börja leva mitt nya liv med lite mer vett i skallen. Sen ska ponnyn sättas igång och säljas så småningom (rätt beslut men riktigt jobbigt) sen börja lägga energi på körkort! Det är min kortsiktiga mål med detta år och hoppas hinna med allt detta (förutom körkortet kanske) innan sommaren då jag åker till Rumänien i tre hela veckor! Då vill jag helst inte ha en häst om jag inte hittar någon som vill rida honom under sommaren.

Så ser läget ut nu och allt blir fastställt i mitten av mars beroende på om jag får jobb eller inte ;)
Plugget går dessutom bra och nu ska det bara börja renskrivas lite ich har bara en uppgift jag fattar noll av men ska försöka lösa det i morgon :)

Nu ska jag sova, god natt på er sötisar :)
2014-01-27
06:51:47

Dags för ny vecka

Sitter på jobbet nu med en kaffekopp i handen. Dags för en ny vecka efter en helg som gått allt för fort. I lördags var det kalas för min kusin och åkte därifrån halv tio och fy fasen vad trött jag var. Kvällen spenderades i soffan framför en film och var nära att somna ett x antal gånger så blev en skapligt tidig kväll vilket var asskönt:)

Igår var det kalas för lillsyrran och min storasyrra från Stockholm var även här med sin kille som nu är förlovade! Giftemål nästa sommar! :D Så glad för dem!

Det blev som sagt mycket godsaker i helgen och även en del spel blev det också men nästan inget plugg *opps*. Det blir mycket kämpigt i veckan med detta ;)