2014-02-14
21:06:46

Alla hjärtansdag

Vad gör man när man är singel på alla hjärtansdag och att det även i år infaller en fredag? Ja, det är en bra fråga. Jag kan säga att jag anser inte att denna dag endast symboliserar kärlek till sin partner, utan vänner och familjen är minst lika viktiga. Glöm aldrig det! Dagen har bjudit på arbete där en arbetskamrat bjöd på Geischa kakor som är formade som hjärtan, sen pratade vi om hur mycket vi betyder för varandra och att man kan prata om allt varje dag. Vi är ett gäng på 4 tjejer/kvinnor (+40år är övriga förutom jag), vi delar glada och bra saker lika väl som dåliga och tråkiga saker VARJE vardag under raster eller när behovet finns. Det här gör att arbetsdagarna fylls med rofylldhet och säkerhet samt känslan av att betyda någonting för några. Även familjen visade sin uppskattning genom att ge choklad och godis m.m. Fick även ett nallegram idag som jag inte har en aning om vem det är ifrån?! Så himla gullig, stod även ett kort med texten "du är en fin person".
 
En bra alla hjärtans dag utan pojkvän, för denna gång iaf ;)
 

Det jag fick av pappa var en chokladask med jättegod choklad, en bakelse och mina favoritgodisas, kola!

På jobbet blev det Geisha kakor (rekommenderar skarpt, så jäkla goda!)
Och denna älskade nalle kom jag hem till! Vem skickade den? :) Är så otroligt tacksam!

Hemma hos mamma blev det vaniljhjärtan och mer choklad ;)
 
Kollar man igenom allt jag ätit idag så blir det ut att springa i morgon ;) Men ibland är det värt det och denna dag är väl en av dem?
Kram på er allihopa även om ni inte har en partner så finns det så många mer som behöver er uppmärksamhet och glöm inte visa er kärlek till dem! :)
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: