2014-08-23
10:37:33

Nu är det dags att ta tag i det här

Jag sa i början av året att jag skulle fortsätta blogga och ta tag i det ännu mer än tidigare. Men som ni ser på resultatet har jag totalt misslyckats. Det händer så mycket runt mitt liv som påverkar mig gsom resulterar i att jag inte har så mycket tid att skriva här. I början av året hade jag som nyårlöfte att bli bättre på att blogga och uppdatera er, men som ni märkt så har jag brytit det löftet och inte skrivit ett inlägg sen 2:a februari. Och det är jag verkligen LEDSEN för!
 
Det som gör att jag inte hinner så mycket utöver mina vardagsaktiviteter är att jag har ett fast jobb på Volvo Parts i Flen som jag fick innan semestern efter ett helt år av visstidsanställning. Så inkomstsidan är bra och jag vet med säkerhet att jag får en lön varje månad. Dessutom har jag fått byta rbetsuppgifter och står nu och monterar motorer vilket jag trivs så mycket bättre med. Men bäst av allt är de arbetskamrater jag har som jag verkligen trivs att jobba med. Så nu vet ni vad jag gör varje dag mellan halv 7 och halv 4, jag jobbar.
 
Ännu har jag inte tagit körkort än och inte ens börjat övningskört ordentligt än. Detta på grund av brist i motivationen och tiden. Hästen åker jag till varje dag efter jobbet och är där i ca 2 timmar innan jag sen tar den senaste bussen in till stan igen. Så varje dag ser ut förljade; jobb, stall och sova. Men snart blir det ändring på detta då jag ska lägga ut Gabbe på annons idag och hoppas på att han hitter ett nytt och fint hem :)
Sen på helgerna har jag börjat umgås mer och mer med mina vänner vilket betyder att jag sällan är hemma och har en en lugn helg. Dessutom har jag träffat en trevlig person som jag också spenderar mycket tid med ;)
 
Så ni får ursäkta min dåliga uppdatering det första halvåret av 2014! Jag ska bli bättre, men nu har jag i ett halvår levt mitt liv och jag älskar det! :D
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: