2014-08-30
23:19:06

Bra och dålig helg

I fredags var det em superbra dag på jobbet och som det känns nu vill jag aldrig lämna denna arbetsplats och ännu mindre mina extrema arbetskamrater. Fredags kväll spenderades med Petra. Vi var ute och åt på Rohdos och bara pratade. Det var sjukt awesome! Tiden rulla bara iväg och vi sa väl hejdå strax efter 12 :) Det var nice och skönt att bara träffas och prata bara vi två, det var ett tag sen :)

Lördagen var seg och jag var bara hemma och degade i soffan. Det var ett gäng och kollade på Gabbe idag, dock skulle han ju tjafsa och skit så blev typ ingen ridning alls vilket var sjukt pinsamt. Vi tror att det bara var en spänning baktill så han ska kollas av en equireapuept på måndag sen ville familjen komma och kolla och ge honom en ny chans?! Sjukt bra fast oväntat efter att inte kunnat rida honom... men det är bra för han är en fin ponny annars!:)

2014-08-29
18:43:00

Övningskörning!

Nu har mina arbteskamrater och nära vänner börjat tjata på mig om att ta körkort så idag har jag faktiskt övningskört lite! Det är första gången på över ett år, haha. Det går segt med motivation och tid för sådant men nu ska jag övningsköra genom bie på väg till och från stallet sen även grusvägen frma till stallet, dock får 90-vägen till stallet vänta lite till. Jag bör nog ha mer koll på växlingen och styrningen innan jag kan ge mig ut där, haha.
Idag höll det på att bli både en man och hund mindre i världen, men de överlevde ändå, för jag hade koll *host*.
Mamma fick rycka in lite där ;)
Men det går bättre för på vägen hem gick det rätt bra att köra :D
 
I stallet så ryktade jag Gabbe en lång stund innan vi tog en timmes uteritt idag. Han var riktigt busig och pigg, men han skötte sig bra. Blev mycket galopparbete för att träna upp han och min kondition.
2014-08-23
13:43:00

Ny telefon

Jag är som de flesta kanske vet en mobilförbrukare. Jag använder nästan mobilen hela tiden förutom när jag jobbar, detta innebär ofta att mina telefoner blir utnötta. Men denna gång kände jag bara för att köpa en ny telefon eftersom jag tyckte min var för "gammal", den var ett år. Så efter mycket om och men har jag nu fått hem telefonen och jag totalt älskar den! Det blev så klart en Samsung av modellen Galaxy s5 mini. Den kan jag starkt rekomendera om det är någon som ska köpa ny mobil.
 
Det är ju jag som har köpt den så vad ska det vara för färg på den då? Jo, blå såklart ;)