2013-05-20
09:47:16

Händelserik helg

Helt sjuk helg det varit! Allt började redan på fredagen när vi skulle till Malmö. E4 blev avstängd där vi skulle åka eftersom en moss av lätt brännbart material hade börja brunnit och det var tjocka moln av rök över motorvägen. Det hade även skett en olycka där 4 bilar krockat pga dålig sikt av röken och det var verkligen förståligt. Vi satt i kö i mer än en timme innan vi tillslut fick vända och åka en annan väg och vi fick vända precis vid röken och man såg verkligen ingenting! Detta skedde runt 5 fredag eftermiddag och E4 öppnades igår klockan 18! För då hade militären och brandmännen någorlunda koll på händelsen. Men alltså var e4 avstängd hela lördagen!

På fredagkvällen så drog vi till Malmö arena för att kolla på genrepet på Eurovision song contest 2013. Det var riktigt bra och många låtar lät betydligt bättre live än på TV. Men resultatet på lördagen var som vi förutspådde förutom att den bästa låten kom TOTALT sist?! Irlands låt var den överlägset bästa live och ändå kommer den tok sist? What is wrong with Europe? 

Vi kom till hotellet runt halv 2 på natten och vi gick upp 9 för att äta frukost och bege oss till Ullared. På vägen dit var det vägarbete så vi satt i kö i 1 och en halv timmar ungefär! Vad hade vi gjort för fel mot världen för att förtjäna att sitta i bilkö två dagar i rad? *sur* Men vi gick på gekås i 4 h och handlade massa saker. Sedan åkte vi till det bed and breakfast vi skulle bo på. På kvällen kollade vi hockey och Eurovision. Oj, glömde säga att det var kul att kolla Sverige-Finland i sportbaren på Gekås för man hörde när det blev mål eftersom alla män satt där och kvinnorna handlade ;) 

På söndagen så gick vi yttligare 4 h på gekås innan vi begav oss hem. Tur så hände det inga saker på vägen hem förutom att det var något Gumball 3000 där dyra bilar och miljadärer kör sjukt fort på motorvägen för att visa upp sina bilar. Senare drygt en timme efter vi åkt förbi Mjölby så plingar telefon och aftonbladet att en av dessa dyra bilar kört av motorvägen vid mjölby och att det blivit kilometerlånga bilköer! Tänk om vi fastnat där också?! Då hade det inte varit vår helg ;) 

Men allt har varit kul och bilder på det som shoppades kommer och även från ESC :) 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: