2013-03-31
14:21:58

Söndag

Idag är det söndag och underbart väder är det ute också. Har städat lite och ska fortsätta med det efter stallet. Idag ska jag nog hoppa lite igen eftersom det var ungefär en vecka sedan sist och min häst verkar vilja göra det just nu så pigg som han är i skogen. Jag är på betydligt bättre humör idag än sist vi hoppade så det blir nog bra. Kameran ska med och lite bilder ska klickas i hagen och kanske mamma kan klicka lite bilder när jag hoppar också. 
 
 
2013-03-31
13:21:36

Snygg bild!


En klasskompis tog denna bild ifrån torsdagens klassfest som avslutades på krogen. Jag ser ut att vilja äta upp fotografen. Killen bakom oss ser lite scary ut och kolla bara ögonen på 3/5 delar av oss på bilden. Ska man klaga till krogen att det inte var något bra ljus för bild? ;)


2013-03-30
21:12:28

Påskafton

Idag är det påskafton och gårdagen igår och natten spenderades hos pojkvännen. Åkte hem runt 12 och var så jäkla trött. Så fort jag kom hem så gick jag och la mig 2 timmar och sov innan vi åkte till stallet. Kvällen skulle spenderats hos några vänner men blev inte så, så mamma, jag och min bror gjorde vår egen påskmat som vi åt och det var riktigt gott! Nu är det lördagskväll där jag ska ge mig chans att äta mycket godis, för det är väl idag man ska äta det? ;) Så nu ska jag trycka i mig mycket så jag inte vill äta godis på väldigt länge framöver. 

Gabbe var riktigt fin och rida idag. Red ut i drygt en timme med mycket galopp och avbrott för att få honom kvick, han släppte fort och blev jätte fin. Dock hade han lite mycket energi ibland men oftast la han den på rätt saker. Så 9/10 i betyg idag ;)

Nu blir det film med Iriene Huss och massa godis. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag verkligen haft :D