2013-06-01
18:58:51

Dagen efter

Utekvällen igår var hur grym som helst. Träffade mycket trevligt folk och hittade ett gäng som vi hängde med en del under kvällen, mycket trevligt! Förfesten var hemma hos en kompis kille och där spelades musik och fördrinkarna. Åkte till Harrys runt kvart över 11 och det var rätt mycket folk redan då. Dj:n som spelade under kvällen var rikgit bra och det var bra drag på dansgolvet och sådant gillas starkt! 

Idag mår jag inte lika bra som jag gjorde igår kväll. Vaknade med huvudverk och väldigt ont i halsen. Men mamma och jag tog oss in till stan och jag köpte två klänningar som ska användas vid utgång (då jag igår insåg att jag inte hade någon). Väldigt nöjd med köpen. Efter besöket i staden så åkte vi till stallet och jag red både Gabbe och Lilleman. Gabbe reds på banan och hoppade lite och han var rikgit pigg och sög på hindrena väldigt bra! Det var riktigt kul! :D Lilleman och jag red ut en sväng och i början var han väldigt spänd då vi var tvungna att rida förbi några barn som sparkade boll. Men efter ett tag blev han väldigt fin när han vl slappnade av! 

I kväll skulle jag egentigen åkt på klassfest men jag mår inge vidare just nu så det skippas tyvärr :/ Gäller och prioritera rätt saker just nu så man inte blir sjuk nu i studenttider när mycket händer! 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: