2013-01-31
19:51:10

Plugga hela kvällen

Idag är det torsdag och det innebär att jag hade en lång skoldag och slutade 20 i 4. Har varit så mycket arbete i skolan idag att min hjärna är helt slut. 

När jag kom hem från skolan åkte mamma och jag direkt till stallet och idag red jag endast Gabbe och Lilleman fick vila. Jag ställde ut ett litet hinder på sockerbitar som Gabbe fick hoppa över för att få ha ltie kul på banan och inte bara massa hårda dressyrpass. Snacka om att det var någon som saknade att hoppa, även om hindret inte alls var högt så laddade han på hela tiden. Red alla möjliga vägar, snett och rakt och helt konstiga vägar men min prins till häst hoppa jämt! Han sög till de sista 4 galoppsprången innan och hoppade riktigt bra :) Nästa gång får han hoppa fler hinder än att ligga och rulla på ett och samma men ur olika vinklar. Det verkar som min ponny bus har fått tillbaka sitt hoppsug igen! Det kan man lugnt säga ;) 

I morgon skulle jag och en kompis egentligen på bio men så blir det icke och då hinner jag nog rida båda hästarna i morgon :) 


2013-01-30
21:35:00

Önskar ett dygn hade 36 timmar

Om ett dygn bestod av 36 timmar kanske jag skulle hinna med det jag vill göra. Idag har jag haft så mycket skolarbeten att göra som jag flyttat fram mer och mer, men idag tog jag tag i dem. Hela denna vecka har det varit mycket och göra och därför inte hunnit blogga. Har prov, inlämningar, saker som är sent gjorda och jag har 2 hästar att rida emellanåt samtidigt som jag ska slappna av däremellan ;) 

Idag red jag både hästarna på banan och Lilleman var riktigt fin och rida och skötte sig exemplariskt :) Gabbe däremot hade lite mer och säga till om. Var lite hoppig och studsig emellanåt. Men när han la 100% fokus på mig så var han super duper fin :D 


2013-01-29
19:53:13

Tisdag

Idag var skoltiden mellan 09.45-11.40 så slutade jätte tidigt idag :) Efter skolan åkte jag buss till stallet där jag först red Lilleman och han var super duper fin! Lätt,pigg och gjorde helt som jag sa, så duktig pålle. 

Efter han ridits så red jag ut på min lilla ponny och i början var han hur fin som helst, lätt och bärig i formen och lagom mycket energi i benen och i huvudet. I slutet blev han dock lite spänd och ville hoppa och studsa lite mer än vad jag tyckte. Men efter lite om och men och efter lite öppnor och slutor så blev han fin igen. Så båda hästarna skötte sig jätte bra idag :)