2013-12-12
22:09:11

Vart tar tiden vägen?

Jag förstår inte vad tiden går fort när man jobbar. Det är ju ett halv år sedan studenten och det känns som det bara gått max 3 månader! Läget just nu på hästfronten är att Gabbe är under vila då han visat ömhet i framknäna och vi ska på återbesök på måndag och hoppas det blivit mycket bättre. Veterinären sa iaf att han trodde Gabbe skulle li bra efter behandling och vila, som han nu fått. Vi får hoppas på det bästa! Under tiden har jag fått låna Malins häst att rida så mycket jag vill. Denna vecka har jag ridit honom varje dag nästintill. Han är 186 cm hög men hur jäkla underbar att rida som helst! Önskar han varit en eller två dm kortare, då hade jag köpt honom utan tvekan ;)

På fritiden så händer det inte så mycket på vardagarna, men helgerna är det alltid något som händer. Det är fester,bowling, trevliga middagar och hängande med vänner. Har haft lite tid att spendera med min mamma så det är det som denna helg kommer spenderas med.

Snart är det ju även julledighet och från jobbet är jag ledig mellan 20 dec till 2 januari. Skönt med lite vila och bara äta gott samt umgås med vänner och familj. Dock är det ännu oklart vad som händer under nyår,vilket är lite tråkigt faktiskt. Men får se vad som händer då!