2013-08-25
14:59:47

Tiden går

Det där med att man skulle ha en ledig höst gick ju åt skogen ;) Efter 4 dagar jag slutat på Volvo så ringde de in mig och ville att jag skulle börja jobba igen och jobba fram till 25 oktober! Jag tackade ja så klart och nu är det det som händer på vardagarna. Efter jobbet så är det stallet och sen in till stan och sover hos pappa så dagarna är fullproppade. 

Gabbe och jag är lite små oense just nu så det är mest uteritter som gäller för oss under en period för att slippa bråk. Nu i helgen ska jag även rida Lilleman då Malin är nere med Mathias vid lag-SM i fälttävlan. Igår gick han riktigt bra förutom att flugorna irriterade honom lite ibland, men inget att göra åt.

I fredags var det fest hos Petra med grillning och lite dryck med alkoholhalter. Det var en riktigt mysig kväll med trevliga människor och mycket prat och skratt.
 
Igår kväll var det på det igen. Vi hade kräftskiva hemma hos en gammal klasskompis med nya trevliga människor och extremt god mat! Kvällen avslutades på Harrys med dans och drinkar.

Det har varit en kul helg och det måste göras om.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: