2013-08-03
09:47:56

Finns ljusa stunder i livet

Just nu har mitt liv alla möjliga känslor inblandade. Det finns en sak som gör att jag mår så extremt dåligt och det är att en släktning inte alls mår bra och det får mig att lätt bli ledsen för småsaker runt omkring mig. Sen så ligger det inte så jädrans bra till mellan mig och en person för att tiden i mitt liv inte räcker till. Jag jobbar mellan halv 7 och halv 4, när jag kommer hem är jag as trött och inte orkar göra så mkt, så det är lite jobbigt även på det planet. Men sånt är livet och det är väldigt jobbigt just nu. Men det finns orsaker till allt man gör och det kommer ske en sak i morgon som nog är bäst för mig och andra parten.

Men sen har jag ju lyckas hittat flera nya vänner under veckan som förgyller mina dagar när de är som värst! Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan mina underbara vänner som finns runt omkring mig hela tiden som stöd till allt och vill mig väl och de bryr sig, det värmer mitt hjärta mycket.
 
Nu i helgen händer inte så mkt förutom att jag ska vara nära min släkt en del efter saker som hänt. Sen ikväll skulle jag gått på klassfest, men det blir myskväll med några nära kompisar istället för det känns som om det är det jag mår bäst av nu. Man får prioritera vad som är bäst för sig själv ibland.


För några dagar sen fick jag ett tråkigt besked och det gjorde att jag och Gabbe hade vårat sämsta pass ever under dessa 5 år jag snart haft honom... Men det var i tisdags i veckan, efter det passet har han blivit så himla fin min ponny, och han är verkligen min bästa vän <3 Vad skulle jag göra utan honom? Tanken är skrämmande...
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: