2013-08-25
14:59:47

Tiden går

Det där med att man skulle ha en ledig höst gick ju åt skogen ;) Efter 4 dagar jag slutat på Volvo så ringde de in mig och ville att jag skulle börja jobba igen och jobba fram till 25 oktober! Jag tackade ja så klart och nu är det det som händer på vardagarna. Efter jobbet så är det stallet och sen in till stan och sover hos pappa så dagarna är fullproppade. 

Gabbe och jag är lite små oense just nu så det är mest uteritter som gäller för oss under en period för att slippa bråk. Nu i helgen ska jag även rida Lilleman då Malin är nere med Mathias vid lag-SM i fälttävlan. Igår gick han riktigt bra förutom att flugorna irriterade honom lite ibland, men inget att göra åt.

I fredags var det fest hos Petra med grillning och lite dryck med alkoholhalter. Det var en riktigt mysig kväll med trevliga människor och mycket prat och skratt.
 
Igår kväll var det på det igen. Vi hade kräftskiva hemma hos en gammal klasskompis med nya trevliga människor och extremt god mat! Kvällen avslutades på Harrys med dans och drinkar.

Det har varit en kul helg och det måste göras om.
2013-08-12
14:10:42

Gyllene Tider

I lördags var jag, mamma, min storasyster och hennes kille på konsert med Gyllene Tider vid Sundbyholms slott. Även om det var typ 100 år sedan jag lyssnade på kunde jag ungefär 90% av alla låtar så det var grymt! Människor runt omkring var så taggade liksom vi. Det var super bra stämning och de hade de bästa låtarna med och det kändes som gamla goda tider när vi gick på deras konserter regelbundet när jag var mindre. Underbart att väcka barndomsminnen till liv igen. Konserten höll på ungefär 4 h med Linnea Henriksson som förband, dock lyssnade jag inte så mycket på det. Men själva konserten med GT var skit bra!

2013-08-12
09:59:05

Nu är sommaren över?

Nu har jag gjort mitt för i sommar typ och jag kan säga att det här är en av de bästa somrarna jag haft och jag har träffat så många nya och underbara människor. Levt livet är det man kan förkorta det med! Har blivit en hel del festande på helgerna och bara jobb under vardagarna, men jobben jag har haft har varit grymma och jag har trivts jätte bra och dessa 8 veckor har gått så extremt fort! Nu är jag arbetslös och har inget alls att göra i höst... det är det tråkiga med allt :(

Men inte hänga läpp för det för nu är det livet börjar och det är verkligen spännande att se var det slutar.
 
Sommaren har dock inte bara varit helt underbar utan det har hänt en hel del tråkiga saker också. Min moster somnade in förra helgen efter en lång tid av sjukdom. Jag har även gjort slut med A, men det finns anledningar till detta och det var bäst för oss båda.

Men nu är tanken att jag ska börja blogga lite smått igen eftersom jag inte har så mycket att göra under dagarna då de flesta vänner pluggar eller jobbar :/
 
Har dock en hel del saker här hemma som kan göras för att fördriva tiden, men det håller typ bara en vecka, haha!