2013-04-30
16:03:02

Oj vad tiden går!

Har tycdligen inte skrivit här på 5 dagar. Det måste bli ändring på det nu och där med basta. Är så lycklig med livet nu. Studenten står runt hörnet, jag har så underbara vänner att umgås med, jag har fått jobb under sommaren och hästen går klockrent (lite pigg dock). 

Idag är det som alla vet valborg och den ska spenderas hemma i soffan i ett mörktrum... ELLER INTE! Nepp, det blir fest. Har två alternativ beroende på om vädret är på vår sida eller inte. Lovisa och jag ska röja världen och bara ha kul. Vi har även planerat en trip till Göteborg nästa helg, får se om det blir så. Men hoppas! 

Så det blir inget mer inlägg idag eftersom jag ska dra till stallet snart och rida och fixa stallgöra. Sedan slutar mamma sent och hämtar upp mig. Det blir sedan hem och fixa till sig och duscha innan det blir festande :D

Hoppas alla får en bra valborg för det ska jag verkligen ha :D
 
 
 
 
2013-04-24
16:19:35

Skolan tar mycket tid!

Det är helt sjukt vad skolan tar mcyket tid nu när det bara är ungefär 50 dagar kvar till STUDENTEN! Mycket inlämningar, prov och rester som ska göras för avslutande kurser. Det börjar synas en del på betygen att jag börjar känna mig sliten och detta kan medverka stora problem inför mina ansökningar till högskolan= STRESSAD!
Jag totalt hatar stress och nu är jag nästan utbränd fast det är mycket tid kvar, iaf ganska. 

Men utöver skolarbetena så ska det hinnas med en del fester för att slappna av och fira av 3 år på gymnasiet och en himlans massa år i skolan! Lovisa och jag har även planerat en tripp till Göteborg för att shoppa och testa nattlivet där nere. Detta ska vi göra en helg när vi bara vill slappna av och inte tänka ett dugg på skolan utan bara ha kul! Det längtas det efter :D

Ska även hinna med hästen och att börja ta mina joggingturer här under denna tidspress också. Men träningen ligger i sista hand och får börja ta tag i det när tiden finns! :)
2013-04-22
19:26:28

Många tankar...

Seriöst, skoldagen idag var helt sjuk! Min klasskompis var på konstigt men kul humör och det smittade verkligen av sig. Kom med massa idéer som egentligen är helt galna. Vad gör man när man är student och vill ha kul? Jo, man diskuterar vad man ska göra på valborg. Vi kom på idéer om att åka till Göteborg, Stockholm eller utomlands kom även upp i våra hjärnor. Då förstår ni vad vi var på för humör idag. Det kom sprudlande med tankar och idéer på vad som är kul och var gränsen för vad vi kan göra och borde göra går någonstans ;)
Snackade om ämnet i flera timmar och tillslut garvade vi bara åt oss själva. Men kul var det, och undra vart man hamnar på valborg? Grekland kanske? ;)

Nej, nu ska dessa roliga men konstiga tankar lämna mitt huvud för nu är det dags att plugga! :)