2012-11-30
22:15:10

Gabbe idag!

Idag fick Gabbe bara gå i skritten både i morse och i efermiddags innan han kom in. Han verkar tycka det är välidgt tråkigt att inte ridas men jag tycker det är lite skönt, men skulle ALDRIG klara av att leva ett liv utan hästar och ridning. I morgon ska kameran med så jag kan fota lite fina bilder på min söta ponny i vintersnön. Räkna med mycket bilder i morgon :)
 
<3
2012-11-30
11:52:51

SHS

Stockholms horse show är nu igång och i år ska jag inte  dit för jag kände inte för att lägga pengar på det. Istället satsar jag på att åka till Göteborg nästa år istället för jag tycker det var betydligt roligare och bättre än Stockholm, enligt min åsikt ;) 
 
Ska kolla lite sammanfattningar på SVT och följa tävlingarna via SVTplay. 


Hade dock dragit till Stockholm ifall jag var i behov av något till mig eller hästen, men så är inte fallet! Min häst och jag har för mycket saker :) 
 
Ni som ska dit, ha det bra och hoppas ni handlar mycket saker ;D
2012-11-29
16:54:34

Mässa,ny information= inte så mkt smartare!

Nu har jag precis kommit hem från Stockholmsområdet och Älvsjö. Har varit en ganska jobbig dag. Somnade 40 min på bussen dit och väl inne på mässan visste jag vilka skolor jag skulle till. Det blev fler än dem kan jag säga. Kom nu hem med en massa påsar med broschyrer och kataloger. Nu ha rjag iaf kommit en bit på vägen på vad jag ska göra efter gymnasiet, bara inte var och hur. Ekonomiprogrammet eller cevilekonomprogrammet blir det, men vilken skola och om det blir på distans eller inte återstår att se! 
Insåg under mässan att nästan alla stora och kända högskolor i Sverige har dessa program så jag kan välja och vraka, men måste såklart tänka på hur lätt det är och komma in också. 

Är glad för att jag vet vad jag nästan vill göra, hur jag ska lösa resten är nästa kapitel :)