2012-12-31
22:23:22

Gott nytt år!

Mådde inte alls bra på eftermiddagen idag så blev inget jätte firande av nyår. Huvudet värkte ordentligt och går fortfarande på alvedon och det ska man inte kombinera med alkohol har jag lärt mig. Börjar även bli väldigt förkylt och orkade inte göra något alls. Gabbe fick till och med vila idag för att jag inte orkade rida. 

Mamma bjöd ialla fall på något fint här hemma. Hon hade gjort förrätt med macka med skagenröra och sallad, sedan blev det kräftor till varmrätt (fast kallrätt i detta fall) och sedan kex och ost i olika sorter. Till detta dracks det cider och vin. Var ett tag sedan jag tog senaste alvedonen så vinet fungerade säger vi ;) 

Det var otroligt snällt att hon fixade det iaf :) 

Nu blir det film och chips innan raketerna flyger här utanför! :D
2012-12-29
20:43:12

29 december

Har varit en riktigt trevlig dag idag. Började med att åka till stallet runt 11 men det gick bara att rida 10 m för det blev styltor höga som höghus för det regnade, var + grader i snön och det var snor halt under snön. Så Gabbe fick inte ridas idag alls. 

När vi kom hem blev det dusch och ombyte för att åka till min morfar och fira honom. Mycket trevlig stund och träffade folk jag inte träffar så ofta och fick 3 rätters och det var super gott! Fick även mycket god dryck och hittade just ett gott vin som jag gärna dricker mer av, haha ;) 
 
Nu kom vi nyss hem och det blir tv-tittande hela kvällen och nu börjar "världen utan slut" på 3:an. Så ha en bra kväll :D